Meteen naar de inhoud
IMG_2272.1
IMG_2272.1

Wie zijn wij?

Wij zijn een familliebedrijf dat zich sinds 1988 bezighoud met werkzaamheden in het grondwerk, cultuurtechniek, sloop en infra.

Eigenaar Frans de Crom is destijds voor zichzelf begonnen met een laadschop. Hiermee werkte hij veel aan toplagen van beton- en asfaltverhardingen op snelwegen en vliegvelden. Later heeft hij het bedrijf uitgebreid tot wat het nu is en is hij steeds meer eigen werk gaan aannemen. Inmiddels werken we met een gedreven en vakbekwaam team waarmee we ons sterk maken voor verantwoorde, duurzame en kundige totaaloplossingen op onze uiteenlopende projecten.

Onze opdrachtgevers zijn voornamelijk bedrijven, aannemers, particulieren en overheden. Door de situatie ter plaatse vooraf goed te bekijken en het plegen van goed overleg zorgen we ervoor dat we alles in één keer goed uit kunnen voeren om extra kosten en zorgen te besparen. Hierin spelen onze ervaring en expertise een zeer belangrijke rol. Tijdens de uitvoering van onze projecten werken we bij de Crom met korte communicatielijnen en respect voor de omgeving.  

Wilt u een betere indruk krijgen van onze werkzaamheden? Kijk dan ook eens op onze pagina “Diensten”!

Frans & Teun de Crom

Geschiedenis van ons bedrijf

1913

Frans de Crom vestigt zich in kerkdorp Oerle waar hij werkzaamheden verricht zoals landbouw en loonwerk. Met de eerste stationaire motor in de regio is het bedrijf al vlug een begrip in Oerle en omstreken.

Ná de tweede wereldoorlog komen ook zonen Theo en Jan in het bedrijf. met een drietal tractoren werden er in de omgeving diverse loonwerkzaamheden uitgevoerd. (Foto; jaren 40)

1988

Frans de Crom start het aannemingsbedrijf op dat zich hoofdzakelijk richt op wegenbouwwerkzaamheden op snelwegen en vliegvelden in heel Europa.

Daarnaast voert hij diverse grond- en sloopwerkzaamheden uit in de omgeving van Veldhoven.
Al snel creëert hij een vaste klantenkring bestaande uit wegenbouwbedrijven, bouwbedrijven en particulieren.

2005

2018

Het aannemingsbedrijf viert haar 30-jarig jubileum. 

Het bedrijf is door de jaren sterk gegroeid in capaciteit. Inmiddels wordt het bedrijf gerund door Frans en Teun de Crom, die met een gedreven team van machinisten, grondwerkers en chauffeurs  werken aan uitdagende projecten.

De Crom Aannemingsbedrijf B.V.

Grote Aard 31
5507RP Veldhoven
Tel: 040-2052121

© 2019 de Crom | Website door Avelco ICT & Cloud diensten